Thursday, May 23, 2013

2013

Hai selamat datang 2013.
panggg! nah penampar sebijik..

Dah nak masuk bulan 6, baru sekali update ke?
Lupe okey ada blog.
Seiring perkembangan teknologi kan, malas nak layan blog dah la, banyak berkuntum kat instagram, twitter.

Eh ni update sebab nak tanya je, macam mana nak cerai susu ye?
Imani dah 2 tahun 1 bulan. Takde tanda nak stop. Tapi now dia tak nak kiri. So sebab lama tak minum kiri, kiri jadik masin. Aku pon baru je google, memang macam tu ye..kalau lama anak tak minum jadi masin.
Tapi punca jadi masin tak sempat google lagi sebab dia suruh beli majalah pa&ma. Entah keluaran bila tah.

Oklah kalau aku sempat google tips2 cerai susu nanti aku update lagi blog eh.
Ke tunggu 2014 baru update? ke camne?

Ok bye.

1 comment:

tenku butang said...

hai.. salam kenal..

follower ke : 32

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/