Thursday, June 17, 2010

......

Lama sangat saya demam panas.
Dah 5 hari.
Sapa2 add FB sah2 la tau kan.
Saya ni memang hantu FB.
Actually tak hantu pun, tapi dah kerja ngadap PC je kan.
Bukak FB setakat 2-3 menet.
Kadang2 bukak je, tak tutup2 tab..

Eh melalut ke FB. ]
Sambung kisah demam.
Dah 5 hari demam. Makan ubat, OK kejap pastu panas balik.
Jangan speculate saya pregnant, memang TAAAAAAAAAAAAAK.
Ni demam ape pun tak tau.
Cuma risau pulak coz dgr2 kat opis ni ada org suspected H1N1..
I takut...
Tapi malas nak gi check, boleh?


Ni lah padahnye pegi masuk hutan sana sini.
Keje sini macam2 kursus kene attend.
Bosan ah aku.
Dah ke dalam air, ke hutan mane2 dah.
Sampai dah sakit2 badan, dah demam2 hah.
Kalah askar,ok.

Dah la timing tak kena, buat kursus time musim wedding kan.
Mintak maaf banyak2 la kat kengkawan yg saya tak sempat pergi wedding diorang tu.
Memang tak dapat pergi..bukan tak nak pergi..

Ish ok la, tak tau nak update ape sebenarnye.
Okla saya nak check dokumen dulu.
Bye.


p/s: hepi nye anak mat nor dh update blog haha

2 comments:

dd dudu said...

anak mat nor yg update sebulan lepas tu ke?? anak mat nor mana ni

pestisid said...

sebulan lepas ke dia update? hahaha.motif i baru tau?? tak layan blogspot sangat kekdahnye..bz ngan kursus, ngan tender je skang.