Wednesday, June 30, 2010

tak tau nak letak tajuk ape, boleh?

Aku baru je balik meeting mak mak Datin.
Kellezzz uols skang meeting ngan mak-mak Datin je kan.

Tadi meeting kat FRIM.
Adakah aku sangat jakun gile ibab? Sebab first time masuk FRIM.
PAdahal FRIM tu adik beradik je ngan agensi aku keje ni.
Santeeeeeeeeeeeeeek gila.
So sapa-sapa nak kawin, dinasihatkan pegila ambik pic outdoor kat sana.
Sangatlah menghijau, cantik dan damai..
Oh suka2..

Pastu dapat doorgift bekas kecik rubber wood..COmel sangat.
Sekali dengan sepokok...(err tak tau la penjodoh bilangan ape) mas cotek ke, misai kucing tah.
So go green lah door gift bagi pokok..Hikhik..

OK tak kalau gatal gelenya gedik nak shoot post-wedding outdoor kat sane?
ke tunggu aku preggy dan buat photoshoot mama/papa@mommy/daddy with baby?
Hikhik gedk dan getik sangat..
Orang memang biasa buat outdoor photoshoot kat FRIM eh?
Tak tau ponnnnnnnnnnnnnnnnn..
Motip jakun?

Saya merancang kehamilan tapi bila bagitau org, selalu ditentang keras.
Tetibe je tuka topic bab preggy plak.
Orang cakap jangan plan utk anak 1st..nanti susah dapat.
Tapi bagi aku, aku bukan plan dengan telan pil2 semua tu.
Just plan naturally je..so ade kemungkinan susah nak dapat baby gak ke kemudian?
Uols rasa cmne?

p/s: wahhh siyes aku baru tau blogger dh UP gile siap dah ada control panel utk template, background yg ala2 wordpress siot. lama gile aku tak login blogger. mcm banyak jek perubahan. naiissss


OK lah, babai.
Janji update.

5 comments:

rosealley said...

weh, follower ko da 5 ketul la, heee

pestisid said...

hahhaa terima kasih la kat 5 ketul follower yg comel :)

noname said...

dh ada 6.. ah~ i mmg comel ;D

pestisid said...

motif comel? hahaha

dd dudu said...

dd dudu ketua comel sebab 1st follower