Monday, May 16, 2011

Little Imani Again


Our Kamilia Imani at Day 33 (14 May 2011).

Gambar sama mcm dalam FB mama. Sori picture tak clear sbb mama guna handphone dia yang HTC zaman paleolitik punya. Bila mama nak up to date pakai BB ke iphone ke?? Papa, bagila henpon baru kat mama saya!
Mama dan papa nak bawak saya pergi berkhatan, malang bagi mama sebab semua klinik tutup tapi nasib baik la bagi saya, terlepas..he hee..
Tu hah leher saya jinjang sebenarya, saya ikut papa, tapi tengok ape dah jadi??Dah berlapis2 sebab saya dah berisi sikit..Tengok dahi saya tu, nenek saya pakaikan bedak sebelum tu tapi lupe pulak dahi dengan kening saya tu tengah menggelupas nak salin kulit.Kan lucu tu lekat2 bedak..Harap2 lepas ni mulus la kulit saya. Heheeee..

Nah ambik la lagi gambar saya ni..
Masa lahir ada orang kata mata saya mcm anak Jepun sepet. Padahaaaaaaaaaal mata saya bulat macam mama laaaa..

Alamak mama oiii tutoppp tutopppppppp balik kepala botak saya...!

Nah percuma gamba mama saya yang tengah gigih mengurangkan berat tapi macam tak berjaya je..Kesian ish ish ish..Nampak tak tanda lahir saya, besaaarnyeee kat lengannn..

Okla babai, mama nak sambung tido ni...Imani bangun 5.30 hari ni...Imani pun dah sambung tido jugak..papa pun tido..so mama pun ape lagikkk..Jom pakat2 tido. 



2 comments:

Ciare Baha said...

hoih posing tido pon gojes ;) kat kening tu kulit ngelupas ek? mama sila letak baby oil dan gosok dgn cutton bud ek...

dd dudu said...

mama, apa maksud label E dan L dan I?

motip? kelaka la ko ni