Monday, August 2, 2010

Lagi penemuan

Sape terer network ek? AKu tak pandai sebab aku major software engineering. Tanya hal database ke, coding ke aku tau jawab.

Ada satu masalah arini. Aku noticed since last month ada 1 ip (tapi DHCP la pulekkk), dia surf website berunsur gay. Motip gayah?? Tak cukup pmpuan dalam dunia dah ke?

Masalahnye aku dah tracert n masuk dhcp server, IP tu tak dapat detect. So mcm mane ni? Aku tak sanggup ada manusia ghayyyyyyyyy di sekeliling aku. Oh TIDAK!!!

3 comments:

ciare (^_^)v said...

OH MY GUCCI. biar betik??? erm patik yg hina xtau jgk sbb kita kan sama major =p

pestisid said...

tu la ciare, tak sangke aku ade golongan bengkok yg menyamar2 sebagai straight..aku nk investigate siapakah beliau..sonok gak check2 ape org surf hari2 kat opis..leh tau org tu gay ke ape..motip? hahaha

ciare (^_^)v said...

eee kompom mggelikan apa yg dia surf tu.yikes ~_~