Wednesday, June 15, 2011

Menyampeeeeeeeeeeehh

Boleh tak nak cakap, MENYAMPAH GILA LAH KAT ORANG2 YANG SUKA MAIN2 TULISAN BIRU KAT FACEBOOK!!

Aku dah tak remaja ek sebab benci benda2 gini? Memang aaa kalau x suke boleh hide, kan? Tapi saje je, nak cakap memang menyampah sesangat laa tengok wall post biru2 gitu..Apsal trend sekarang jadi mcm tu? Best ke weii, korang?? Aku tengok mcm ntah pape jee la jenis2 layan berbalas2 wallpost biru2 nih..Agh, menyampahhhhhhh!!!

5 comments:

dd dudu said...

tak pahammm :'O

noname said...

wallpost biru? yg tag2 tu ke?

Ciare Baha said...

haah ek..ape kemende wallpost biru2 ni? kompius jap..jenuh aku telek facebook apa yg biru..background dia sah2 dah biru kan...?

ja_on_seven said...

adekah biru = blue = lucah?

pestisid said...

dd,
alaaa ko ni kene la cepat paham sket...biar jangkit ngan baby dlm kandungan okey, cepat paham..hahhaha

kuku,
a'a yg tag2 perkataan panjang2 tu..tah papeeeeee

ciare,
motip ko pon x paham? ni mesti org2 kat FB ko dah matang kan x main2 tulisan gini. FB fren aku ade je lagi layan bende2 tah pape cmni. nyampehhh..unfren baru tau..

ja,
motipppppppppp ja ingat lucah je? oh lupe, ja kan presiden parti buih..