Friday, March 23, 2012

Nak setahun

Ish besday Imani dah nak dekat nih, tapi takde idea nak celebrate kat mana lagi. Dah ada la tempat pilihan kalau nak buat outdoor or luar rumah tapi belum dapat quotation, tempat tu best sangat kot tapi pikir balik save je la tempat tu for upcoming years, sebab Imani belum berjalan dan berlari-larian kan. No use kot.

1st year buat kat rumah je aci tak anak mama? Tapi rumah memangla super sempit. Hall tu macam kecik utk sambut tetamu datang. Jemput sikit2 ok ke? Tapi nanti ada yg kecik ati plak. Haih serba salah. Kalau buat kat mcd or kfc, no outside food pulak, abis tu tak bestnya kalau makan kfc or mcd jek. Dah la kena ikut timing dorang kan?

Camne eh? Edy kan suke sangat la nak berbbq. Motif sambut besday anak pastu bbq2..Nak buat kat playground kat rumah katanya. Then nanti berasap2 lak, kesian bebudak kecik cinonet ni nanti. Best sebenanye bbq2 ni tapi mcm kurang sesuai kot utk baby. Sayang kite save lagi idea tu utk upcoming years boleh? Hikhik.

IDEA PLEASE....

2 comments:

Zie Noorzail said...

Nak sambut besdayyyy...kat mana2 pon bule. Asal hati senang...dan bajet ngam. Buat kat umah pon ok..yang penting mesti ada kek....tiup lilin..sambil nyanyi lagu happy besday...

Shy Syaz said...

Jemput sket2 pon ok, sibuk je org lain nk kecik2 ati plak. Haha
Bg aku xkisah wat besar ke kecil, asalkan ada gmbr utk memory letak dlm album tulis every achievement.