Monday, July 26, 2010

Minta Tolong

Siapa rasa sudi nak tolong boleh laa send sms ke, call ke, comment ke. Whatever lah.
Esok aku kene mengajar. Tapi belum ready. Arini baru masuk opis. Lama aku outstation. Banyak benda x siap ni.

So aku nak download je flash player tutorial. Masalahnye kalau file tu .swf, tak boleh nak grab la pulak.
Aku dah test guna software, tak dapekkkkk.
Guna firefox page info pun dah try,tak dapekkkkkk.
So mcm mane?

anyone boleh tolong? Please...
Aku memang x sempat siapkan ni. Bajingan betul masuk2 keje je kene bagi training pulak.
Kan dah cakap, aku benci keje mcm ni, ngadap2 manusia ni.
Aku suka ngadap mesin, PC jek. BOleh???

Tolong....sape2 yg sudi.
Thanks.

4 comments:

ReeNDu said...

aku tlg bg sokongan..

benti je la gomen tu!!!

hahah

pestisid said...

reen,

cadangan ko ditutup..aku setuju hahahha

noname said...

kahkahkah.. try pakai realplayer10.. biasanya kte mouseover kat video tu akan kluar option untuk download.. kalau xsilap la..

pestisid said...

kukukuu si kereta merah,

dah jumpe 1 website yg boleh capture video hanya dengan melayari laman web tersebut. terlupa la alamat laman sesawag. oh motip ayat skema? hahaha