Friday, July 30, 2010

Surat rasmi

Hari ini ada orang mintak tolong aku.
Dia cakap dia nak tulis surat rasmi dan tak tau tulis.
So aku tolong la karangkan surat yang sangat berunsurkan gomen gituh..
Pastu motip orang tu gelakkan aku sebab dia kata SO NOT LISA.
Pastu orang tu cakap dia pun tak sampai hati nak paste surat tu dan reply kat orang yang send email kat dia, sebab dia kata THAT IS SO NOT HER!!!


Ni hah nak bagitau. Sebab tu aku tak suke sangat keje sini, sebab aku menjadi hipokrit.
Sangat lucu ok type surat skema bersalam2 1Malaysia bagai. Ada salutation Dato' Datin bagai.Ayat sangat tak boleh blah. Kalau sape2 nak tau cara2 aku jawab email rakyat, try la create 1 email tipu2 buat2 tanye ape2 kat email rasmi aku. Sah2 korang gelak guling2 silap haribulan siap boleh epilepsi skali okey.
Hahahha. Memang sangat behave, OK!!!! Aku kan mulut puaka. Motif nak bersopan2 gituh??? Dulu2 kan email semua in English. Skang ni, siap Walaubagaimanapun, Maka, Sehubungan Itu...Wakakakka..Sila la gelak, pastu muntah sekali, jangan lupe!


Siapakah org yang mintak tolong aku type surat  itu.........?
CHOI!!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

dd dudu said...

kau ingat kau diva?

ekekekeke lucu nye cite ko. tingin nak tau siapa yg mintak tulun ko, hihihi

pestisid said...

motip buat2 tanye?????
dah email cik azura ke????

dd dudu said...

cesssssssssss

mangkuk periuk tul ko ni

dahhhhh!!!

kopy paste jek ayat ko, ekekeke

tapi saya buang yang "saya yg menjalankan tugas tu"

itu macam bukan budaya sini sangat, hihihihi tu sesuai untuk full gomen kot hehehehe

Ezzan Yusop said...

lisa...terlupa sesuatu...

yang menurut perintah @ yang menjalankan tugas


heheh.

pestisid said...

ezzan,

so not us, rite????
dah buat yang menjalankan tugas tu utk dd, tapi motip dd delete?????