Friday, August 19, 2011

Mama nak bagi aunty dd tengok

Nah aunty DD kate jejari tembam nih feveret dia..Nah ambik ni aunty DD..

alamak gebusnya jari

 fewitt gamba percuma kat belakang tu, alhamdulillah...

Aunty DD takyah tertipu, ni semua camera trick, jari saya very the runcing okey..


See, saya tak gemuk pon kan???



Nah 1 lagik kalau tak caya..Stendet la tu baby ada dagu percuma 1 layer.

Apa tengok2?? 

Kat klinik..mama dah berjaya pakai seluar skinny walaupun macam sarung nagka gitu...mama muke tak malu, compaq powder die tertinggal kat opis, maka dia pow bedak aiken imani. motip bedak aiken pakai kat muke? patut la kusam..

Wey cane nak ilangkan lapisan kolesterol kat pipi mama nih? Ni kolesterol nih, dah jadik macam ketuat ke ape..takmau hilang. camne????
Juga sudah mampu menyarung cincin kawin kat kesemua jari dah termasuk ibu jari, sebab cincin kawin dah longgar. Boleh??

Motip semua gamba Imani adalah masam? Sebabnyaaaa saya demam, mengerti??
Pastu sapa yang tengok janganla terpedaya, semua tu ilusi optik je, saya tak la besar pon. Biasa2 jek, baru 6.5kg..Mama hampa sebab dia nak Imani 7kg, pastu bila dukung banyak kompen pulak cakap berat la apa la..
Anyway mama dah susut sampai ke 46kg..Tapi tak paham macam mana boleh jadi 46kg tapi tetap tak nampak macam dah kurus kan, melainkan pipi labuh extra banyak2 dulu2 tinggal sikit je..Kalau takkkkkkkkk..

Pipi yang sepatutnya..Walaupun masa nih 44kg je tapi pipi memang tegar kan nak turun..





nah percuma pakej gamba masa belon dan anak gajah yang 67kg so skeriiii


makcik idung kembang..


so anak gajah dah aku rasa..serius tak larat bawak diri sendiri..


mak oi memang hazabss..baju size XL nh siap ketat lagik..skang baju ni boleh kukatakan bye2 sebab dah longgar dan very the gedobos..kembang gile idung..benci aku tengok..!!lengan sasa ..eeee bodohnye rupa masa nih..kesahnye, ni baru lepas pitam okey, sebab perasan malaysia boleh, jalan laju2 gi toilet..

6 comments:

Ezzan Yusop said...

Gewammmmmnyeee tgk imani!! Rasa nak gomol2 huhu..

Ciare Baha said...

motip br skg upload gamba zaman sblm bersalen ;) eh jari imani sama dgn jari habang rayyan la. hehehe

dd dudu said...

lisaaaaa lainnyeeee mukeeeeeeeeeeeeee koooo masa ngandunggg duluuuuuuuuuuuu


hidung kembang. aaa lainnye lainnyee!!!!!!!!
saya lain x? sy lain x?? aaaaaaa


geram ok tgk imani tgn bulat2 tembam, pastu pipi melabuh masa tido sampai bibir jadi muncung dan senget2 landing ke katil..



kata mutiara : tergelak sendiri tgk lembaga putih kat belakang tu

siu

bini edy said...

ezzan,
yeke nak gomol..hehe dia suke gomol mama dia skang nih..kehkeh..

ciare,
aku nekad utk kurus dulu baru bleh reveal sapa aku yg gajah dulu haha..hodoh yg amat kan..

dd,
lain ke?
so makcik2 kan..
benci nak lempang tgk muke sndiri.
tgk idung lagi la..kembang semangkuk..
tengok smue2 la, rasa dh xde harapan nak kembali mcm dulu2..
tp syukur uols, berjaya...yahuuuuuuuuuu..

Lissa said...

lisa, dah besar dah baby u.. . berapa bulan dah? ter jumpa blog u, bila cari pasal bb tak nak botol...

camne baby nak botol dah.. baby i buat perangai lakkk..


LISSA (ingat i tak? hehe)
lissalicious.com

bini edy said...

alamak cmne lissa leh jumpe blog ni..alaaa xmauuuu hahaha..baby 4bulan..kena pujuk2 die okey..dan mencuba2 pelbagai jenis botol+teats..last sekali dia terima teats NUK latex kale kuning tu..