Wednesday, April 14, 2010

Hey Cikpest Belum Bersara

Awas you all,
Aku belum bersara dalam arena blogging yang takde faedah ni.
Eh Cikpest? Motif perasan Cik? Puan OK!

Actually memang aku nak bersara pun, sebab dah lama sangat tak update blog lama.
Tapi bila dah stop, rasa nak blogging balik.

Sekarang aku sangat happy dengan berita Reha nampak 2 line tu.
Hahahaha. Memang produktif kan. Tahniah. Pantas sangat.

Lepas tu aku pun terfikir nasib aku macam mana.
Mesti la orang sekeliling asyik tanya-tanya nanti kan bila nak berisi.
Hai, terlalu awal la.
Kepada anda, soalan tu kalau nak tanya boleh.
Tapi jawapannya, saya sebenarnya tak tolak rezeki dan tak juga berharap.
Belum ready la sebenarnya.
So kalau ada, alhamdulillah, kalau tak ada, aku tak mengamuk sakan pun.
Rezeki Allah Taala nak bagi kan...Dia je tahu bila masanya.

Kepada Shy, selamat berusaha di bulan April.
Aku doakan ko dan Aji berjaya :)


Kat ofis hari2 aku kena sakat.
Semalam je ada majlis makan-makan.
Then diorang cakap sempena aku pregnant.
Terus je kecoh.
Oh tension dengan spekulasi.
Please don't...........






Anyway saya tunggu dd dudu... :)


Regards,
-Puan L

5 comments:

dd dudu said...

lisa ;n so blog ni sy leh letak kat jirandudu tak? :n

pestisid said...

suka ati ko la dd..diva tak kisah. motif sgt tetibe perasan diva kan..

dd dudu said...

eh kenape jiran dudu saya x leh detect ko update ek? means, nama ko skang paling bawah sekali dlm menu "FRIENDS" saya padahal ko baru jek update.. musykil2

pestisid said...

hihi ntah la sbb baru lahir je blog ini.

shy_wani said...

tima kasih atas doa ko..harap2 pasnih ade la rezeki kami.. :)

note: ko xkan berenti menulis. aku tau..haha