Friday, April 23, 2010

Google chrome. Jom chroming

Berdirinya saya di sini adalah untuk....update blog la uols.
Baiklah, hari ini saya ingin mempromosikan google chrome.
Bagus ni kalian tahu tak?
Laju je browsing.
Hari tu aku dah pakai, pastu aku tiba2 melupakan chrome ni.
Terus aku kembali ke firefox.
Alih2 firefox hari2 hang je, lepas tu siap slow lagi.
Ape kejadahkah??
Dulu kaulah yang kupuja2.
Sekarang? Selamat tinggal.

Google chrome ni best sebab ada banyk gak features.
Dia ada plugin jugak, mcm firefox.
Yang penting, ada theme.
Santek.

Ni saja je ni test gurly2 punya.

Ha, camne uols? santek tak?
Yang blanko tu adalah thumbnail website ofis aku.
Malas la kan nak preview2 situ.

Banyak tau theme dia. Kau ingat blog je ada them2 kebagai?
Browser pun ada ok..

Lagi lagi..

Lagi satu...

Banyak je lagi sebenanye..pandai2 sendiri la install.
Ok sekian terima kasih.


ANYWAY I HATE U SO MUCH ...INTERNET EXPLORER

4 comments:

mun-e said...

motif blur blur kan sesetengah thumbnails website itu????

haa ko bukak website ape tu haaaa :P

pestisid said...

muni,
website hopis laaa..aku kan ala2 misteri takmau gtau keje mane..padahal???hahaha

shy said...

google chrome nih sejenis browser ker?
hehe..sori malas btol nk google.

pestisid said...

shy,
lorh kesian sgt ko tatau ke. browser laaa