Wednesday, April 21, 2010

Standby lah pulak

Aku now kat opis.
Aku tak pasti aku kena standby ke tak.
Hari ni ada migration core switch.
Patutnya org lain yg tanggung kerja pegawai patah kaki tu.
Tp dia cuti plak.
Last2 semua aku pulak yg buat.
Dengan gubal soalan PTK la tadi.
Choi..

Aku tak pasti la aku kena standby ke tak ni.
Nak bagi technichian je, takut pengarah aku kate ape pulak.
Pengarah aku pulak suka balik lewat.
Pukul 1 pagi baru balik hari2. Gila gigih..
So aku kene standby la ni????
sampai malam woo..Nanges..

Aku nk g shut down semua server.
Eh mcm mana aku nak main internet ni kalau server semua down.
Malas la aku nk gi tengok vendor tu buat keje.

Td lunch hour aku balik ambik laptop ngan berukbend.
Nak berberukbend katanya.
Tengok2, aku bawak laptop je.
Broadband yillek, power supply yillek.
Dah la laptop aku jahanam dah bateri. Hish..

Eh takpela, aku nk shut down server.
Tata all.

Alaaaaaaaaa aku nak tinguk adamaya la. Suddenly suka cita tu. Sebab aku suka lisa ngan sein tuh. Very the chomel.


p/s: semoga laki aku selamat pergi balik Penang hari ni. Travel hari je. Gigih.
Dan isterimu ini memang gigih risau.Esok kita tengok adamaya sama2 ye....Risau sebagai awek lain, risau sebagai tunang dulu lain..Skang risau sebagai bini..Lain macam punya risau woooooooo. Risau skang tahap macam nak nanges nak campak2 barang, nak lempang2 je anak buah aku yg suka menjawab mulut tu. Puaka je semua org aku rasa.

1 comment:

shy_wani said...

kesiannye kene standby. bwk bersabar yer..