Thursday, March 3, 2011

kan dah cakap

Kan aku dah cakap, org2 kat sini mmg aaar tak pandai. malas la kan ckp bodoh. tak pandai tak pandai tak pandai.

Penat aku jalan park jauh2 arini sebab manusia tak baik dan tak pandai ambik parking lot aku. Memang kau tak pandai.

So, cmne, sopan kan aku? Sebagai ibu mengandung katanya. Muntah!!
En Edy, jalankan tanggungjawab anta saya gi keja je la eh pasni..Letih laaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. T_T



bukan aku yang cakap, google image yg cakap..mane aku tau. 

3 comments:

noname said...

nk idea best x? block blkg keta org yg ambik parking u tu.. biar dia rasakan

pestisid said...

xleh nak buat cmtu la kuku sbb nanti akan block gak kete sebelah. kalau isteri uols kene buli masa die tengah sarat ngandung mesti uols sedih kan?

dd dudu said...

geramnye :'(