Tuesday, April 5, 2011

Baby baby baby..

Baby, bila baby nak keluar ni.
Perut dah keras2 sentiasa tapi takde tanda anak mama nak keluar.
Tapi, mama agak kerap contraction tipu2.

Tiap2 malam mama x leh nak tido sebab nak tido mengiring kiri, baby tendang2 sbb marah, kacau kaki baby eh.
Kalau mengiring kanan pon sakit2 sebab baby marah kena tulang belakang baby pulak.
Last2 tido terlentang, laaaaaaaagi sakit sebab baby dah berat tekan2 rusuk mama.
Sakit mencucuk2 sampai kadang2 nak nanges je.
Last2 mama bangun tido sambil duduk..Wuwwwwuwuwuuw T_T
Nasib baik la katil kite jenis ada kusyen. T_T

Now tengah teman papa meeting jumpe vendor.
Nasib baik kat old town, boleh la kite melantak,kan.
Sekarang papa jarang bagi mama duk rumah sorang2 sebab yela jadi ape2 susah.

Bila baby nak keluar ni?
Malam ni boleh tak bagi mama mimpi bile date baby nak keluar?
Perut besar lah sekarang, sakiiittt. Nak jalan pun susah.
Baby tolak2 kat bawah mama. T_T
Geli2 plak tu. Rambut baby ke gesel2 kat situ? Geli geli nak kenchhh nak kenchhhh..
Penat tau nak ulang alik pergi toilet ofis, jauh kena jalan.
Baby, cepat aar keluar, boley lepak sama2...
Hehehe.

Oklah,  xtau nak ckp apa.
Saja je update blog. Annoying ke?

3 comments:

Ciare Baha said...

mama? ko jadi mama ke? bukan ibu eh? ;)




comelnyaaa mama liesa :)

pestisid said...

mama la ciare..senang sket rayyan besar2 nanti dua2 belah mak ngan mentua mama gak hakhakkkk

dd dudu said...

hahhhaa xbole tahan comment lisa pada ciare!!


motip ko kate rambut baby yg sebabkan geli2? T_T