Thursday, February 10, 2011

SMS tipu tipu tipu

Hai bertemu lagi kita dalam rancangannnnnnnnnn...
takde rancangan pon..

Nape tetibe mcm rajin update blog ek? Ntah..pembawakan ibu mengandung kot. Hahaha salahkan pembawakan.

Hey u all..u all pernah tak dapat sms spam/scam? Mestila penah kan. Tipu kalau tak penah.
Pernah dapat sms yang ayah kat balai polis mintak topup tak?

Sebelum2 ni pernah dpt dah sms tu..Tapi malam ni dpt lagi. Dapat kat simkad broadband ni.
Tapi motif suami i rajin reply malam ni?



Number: +628991801682
Content:
Ni ayah guna fon police tlong bgi credit maxi$ 50 ringgi ke nombo bru ayah
0128112906
Ayah lgi ada msalah kat blai police. Ta payah call, sekejap ayah call
Time: 09/02/2011 19:27:21


Nak tau dia reply ape?
Jeng jeng jeng..

.
.
.
.
.
.
Edy jawab camni:


Number: +628991801682
Content:
OK. Ayah bank in duit kat saya dulu.
Time: 10/02/2011 18:33:00

Motip laki aku nak pow balik org yg nak pow ktorg? Hahahah siap ade ayah2 lagi. Kellasss..
Pastu org tu tak reply dah..kihkih..

Dd, kalau ko rajin, ko nak reply ape kat org ni? Cepatla share ape ko nak reply..hehehe.



Aritu Edy cakap camni kat aku.

Dulu girlfriend die kurus..(aku la tu).
Tapi wife die pulak gemuk sikit(aku jugak la tu...)
Cis!
Motip jawapan adalah org yang sama tapi kriteria dah berbeza? Nanges! Uwaaaaaaaaaaaaaaa
Tak kisah la, dulu boifren saya kurus gila, tunang saya ade isi sikit je, suami saya plak skang ni ade perut boroi sikit  tapi tetap nampak kurus. Jelessssssssssssss!


Ok ah, nak gi tido, baby tendang2 mintak ubat dia ni..obimin pluz baby dah abis arini..Uwaaaaaaaaaaaa sian baby. Tggu Sabtu eh syg, kita ambik masa checkup la senang sekali harung.
Nanti baby makan neurogain plak ok, bagi baby bijak....tapi jgn bijak kenakan mama sudahhhhhhhhh!

2 comments:

dd dudu said...

klu saya reply "bukan ayah buta huruf x pandai sms ke? bukan ayah reti bahasa cina je ke?"

pestisid said...

dd,

kelakaaaaaanyeeee...
hakhakkkkkkk..