Thursday, February 10, 2011

Tidur tidur jom

Adusss ngantuk sangat hari ni.
Mengantuk sejak bangun dari tidur lagi. Over gila tahap mengantuk.
Bangun2 je rasa mcm idung kering sebab malam tadi aku rasa badan mcm panas gile(bukan demam)tapi mcm ahhhhhhhhh panasnye panasnyeeee mcm baru lepas sukaneka kat sekolah. Gitula.
Bila badan rasa panas gile padahal dah mandi, takkan nak mandi lagi kan, nanti sejuk lak baby.
Pastu aku pon on air cond 16 degree terus la. Pastu air cond tu betul2 ngadap muka aku masa tido.
Bangun2 je terus rasa mcm keringnyeee idunggg.
Dah la dlm hidung rasa kering, lepas tu macam badan penat gila. Mcm nak sakit tua. (mcm tau je sakit tua mcm mana). Rasa mcm nak MC arini tapi kalau nak MC kena pegi klinik.
Malas malas.
Nak EL boleh je kot. Korang, mintak pendapat, kalau nak EL, nak bagi alasan apa ek?
Sepanjang pregnant aku takde pon ambik cuti sakit sebab pregnant. Wanita besi sangat kan?
Ade org siap cuti seminggu dua lagi unpaid leave.

Kalau EL, bagi alasan camni ok x?
-->Kaki cramp tetiba pagi tadi sampai tak boleh gerak nak pergi opis, dah la kena drive sendiri. Ok tak camtu. Kalau ok, lain kali, kalau badan lemau, nak la buat alasan itu.


Ok lah google gambar org tidur jap sebab ngantuk gila sangat2.

overnya tido...



Eh percaya tak adik aku yg no 2 pernah tido mcm ni masa kecik2 dalam perjalanan nak ke Perlis. 
Dia tu ganas dan nakal skit, kalau naik kereta susah tido, so nak gi Perlis tu mak aku mintak ubat tidur dgn doctor nak bagi dia tido, bagi makan, naik kete dia terus tido tapi 30 menet je sedangkan nak sampai Perlis lagi berjam2, yang berjam2 tu la dia mengganas mcm ni. hazab.

hahahah comel nye...

Ni ape eh, flashman ke, maskman ke? Penat kot lawan resakse..


Hahah pakai cantik2 tidur camni. FAIL!

Laaa ni sebab nak tido atas toto ke? Lepas tu toto tu plak kena jemur eh? Camtu?
gelak2 tutop mulut


Mcm mane awak tido????Ajarkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...


Ok ah, nak sambung buat kerja. Ngantuk gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.





5 comments:

Bright Eye said...

Yang paling kelakar yg orang tido dlm tren pakai coat..spoil betul..

Yang kelakar, power rangers..penat lawan dgn monster

Yang tak betul, tdo ats balcony..

yang comel, tido dalam trolley

yang nmpk selesa, tdo kt atas backseat kereta..

Yang Impossible, tdo atas pokok

Wawawa

pestisid said...

Be,

Wahhh BE detailnye komen..hihihi..mcm mane la dorang ni kan sanggup tido keadaan2 camni..kalau nampak depan mata best jugak ;P

dd dudu said...

fuhh legeeeeee

efa fairuz said...

wahahahaa lawak aa citer pasal adik tdo dalam kete nak g perlis tu..skrg die mengganas lagi tak? :p

pestisid said...

dd,
lege sebab tak letak gamba ko tido kat UPM dulu ek. ek? ek?

siap ko...ehehe

kak efa,
sekarang dia kontrol sopan gile..cakap depan orang pun nak tak nak je keluar suara dia..totally different dah. hehe..